Професионални почистващи и дезинфекционни препарати за консервната промишленост

Вашата хигиена е на първо място – погрижете се!

За да получите конкретно ценово предложение, свържете се с екипа на Албис

Каталог

Сигурност за вас

Препарати и дезинфектанти

Фирма „Албис“ ЕООД предлага висококачествени професионални почистващи и дезинфекционни препарати за хранително-вкусовата промишленост. Всички наши продукти са произведени съобразно нуждите на предприятията за стерилизиране и консервиране, отговарят на всички действащи европейски СЕ норми и са сертифицирани за употреба в хранително-вкусовата промишленост.

Нашата гама включва: препарати за автоклави ( добавки за предотвратяване на отлагане на варовик и корозия, добавка за предотвратяване на отлагане на варовик и корозия при процеси на автоклавиране, добавка за чисти опаковки при процеси на автоклавиране, добавка за чисти опаковки при процеси на автоклавиране за алуминиеви опаковки, прапарат за почистване на автоклави от запечени мазнини и други хранителни остатъци ), почистващи препарати за пържилни вани, фритюрници и бланшори, почистващи и дезинфекционни препарати за миялни машини за пластмасови форми и касетки, дезинфектанти за повърхности и оборудване, сапуни и дезинфектанти за ръце, пенообразуващи препарати за външно почистване и дезинфекция на повърхности и
оборудване, почистващи и дезинфекционни препарати за ръчно почистване на повърхности и оборудване, препарати за почистване в ЦИС (CIP), специални препарати за почистване и обновяване на повърхности от неръждаема стомна и др.

Фирма „Албис“ ЕООД е надежден партньор, както за установени, така и за нови бизнеси. Ето защо ние предлагаме на своите клиенти консултации в областа на НАССР, като чрез съвместни консултации със специалистите от съответния обект разработваме индивидуален хигиенен план, съобразен с добрите производствени практики.

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор за Вашата дейност и нужди. След като Ви запознаем с нашите продукти, можете да разчитате на нас за бързи и редовни доставки до всяка точка на страната.

Разгледайте други предложения

Експресна Доставка

Ние гарантираме бързи и редовни доставки до всеки клиент и до всяка точка на страната.
l

Професионални Консултации

Персонализирани консултации с клиента и съдействие за избора на най-подходящата за неговата дейност концепция за хигиена.

Сигурно Партньорство

Професионално и дълготрайно партньорство за всички наши клиенти.
0879 88 88 25

гр. Варна

office@albis.bg

Всеки ден от
09:00 - 18:00 ч.

доставки в цялата страна
Начало

Вход за потребители

За Нас

Контакти

Дезинфектанти и биоциди

Почистващи дезинфекционни препарати

Автокозметика

Водообработка

Специални препарати

Четки и средства за хигиена

Лични предпазни средства

Помпи за варели и туби

Професионални ножове

Метални ръкавици и ризници

Хартиени консумативи, сапуни и диспенсъри

Откриваеми продукти

Продукти за дома

Професионални устройства за хигиена

Препарати за автоклави

©2023 Албис ЕООД. Всички права запазени.