Професионални металооткриваеми и откриваеми с рентген продукти

Богат избор от металооткриваеми продукти за различни бизнеси!

Доверете се на нас

Металооткриваеми и откриваеми с рентген консумативи

Фирма „Албис“ ЕООД е официален представител на полската марка PROHACCP за откриваеми с метал-детектор и рентген продукти.Сферите на приложение на нашите продуктите са хранително-вкусова промишленост, фармацевтична промишленост и др.

Един от рисковете за безопасността на храните, определен от HACCP, е рискът от физическото замърсяване на продукта с чуждо тяло. За справяне с този проблем, все повече компании инвестират в оборудване като метал-детектори и рентгени. Това оборудване е полезно за откриване на замърсяване от метали ( метал-детектор ) или замърсяване с обекти с висока плътност ( рентген ), но в производствените зони се използват много други продукти, които не могат да бъдат засечени нито от метал-детектори, нито от рентгени. За справяне с този проблем, са създадени откриваеми аналози на продуктите, използвани в производствените помещения. Тяхната откриваемост се постига, чрез използване на специална металооткриваема пластмаса или чрез вграждане на алуминиеви или метални частици в продуктите.

Нашата гама от продукти включва:

✓ Откриваеми с метал-детектор и рентген канцеларски материали: химикалки с клипс, химикалки без клипс, метални химикалки, тънкописци, перманентни маркери, ултравиолетов маркер, маркер с хранително мастило, линийки, линийки от неръждаема стомана, табелки за проследяване, връзка за врат, връзка за очила, персонална карта, държач за персонална карта, клипсове за хартия, клипбордове и др.
✓ Откриваеми сини пластири: различни размери сини пластири, еластични сини пластири, сини пластири тип „пеперуда“, сини текстилни пластири, сини текстилни напръстници, куфарче за първа помощ, набор за първа помощ, инструкция за първа помощ и др.
✓ Откриваеми лични предпазни средства: тапи за уши, бонета, мрежи за коса, маски за брада, мрежи за брада, ръкавели, калцуни, нитрилни ръкавици, ръкавици за многократна употреба, престилки за еднократна употреба, посетителски манти и др.
✓ Откриваеми професионални ножове и безопасни ножове: ножове с откривама дръжка за транжиране, обезкостяване и пробождане. Голяма гама от откриваеми безопасни ножове, различни видове и размери.
✓ Откриваеми кабелни връзки и щипци: разнообразие от видове и размери кабелни връзки и щипци.
✓ Откриваемо оборудване за съхранение, работа и смесване: разнообразие от видове и размери касетки, лопатки, скрапери, шпатули, кани, кофи и лопати.
✓ Откриваеми огледала и технически приспособления – гумени листове и цилиндри от техническа пластмаса.
✓ Четки с откриваеми влакна.
✓ Тестери за метал-детектори и рентгени.

Фирма „Албис“ ЕООД е надежден партньор, както за установени, така и за нови бизнеси. Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор за Вашата дейност и нужди. След като Ви запознаем с нашите продукти, можете да разчитате на нас за бързи и редовни доставки до всяка точка на страната.

Разгледайте други предложения

Експресна Доставка

Ние гарантираме бързи и редовни доставки до всеки клиент и до всяка точка на страната.
l

Професионални Консултации

Персонализирани консултации с клиента и съдействие за избора на най-подходящата за неговата дейност концепция за хигиена.

Сигурно Партньорство

Професионално и дълготрайно партньорство за всички наши клиенти.

Контакти

Свържете се с нас за повече информация и оферти:

0879 88 88 25
office@albis.bg

Централен офис: гр. Варна

доставки в цялата страна
Лого Албис

Професионални почистващи препарати

Професионални почистващи и дезинфекционни препарати – Calprof

Дезинфектанти и биоциди

Препарати за автоклави

Индустриални обезмаслители

Водообработка

Автокозметика

Хигиенни консумативи и оборудване

Лични предпазни средства

Професионални четки и средства за хигиена – FBK

Хартиени консумативи, сапуни и диспенсъри

Дентални и медицински центрове, салони за красота, СПА центрове

Професионални ножове и аксесоари

Метални ръкавици и ризници

Помпи за варели и туби - Ezi-action®

Професионални пенообразуващи устройства

Пистолети за вода, маркучи и др.

Металооткриваеми продукти

Продукти за дома и офиса

Полезни връзки

Начало

Вход за потребители

За Нас

Контакти

©2024 Албис ЕООД. Всички права запазени.