Професионални четки и средства за хигиена

Професионални средства за хигиена за вашите нужди – висококачествени четки, метли, кофи и капаци, лопатки и други!

Албис ЕООД – Качество за Всеки

Висококачествени четки и средства за хигиена

Фирма „Албис“ ЕООД е официален представител на датската марка FBK за професионални средства за хигиена. Къде се използват нашите продукти? Навсякъде, където безкомпромисната хигиена е всеобхватно изискване. Сферите на приложение на нашите продукти са: хранително-вкусова промишленост, преработваща промишленост, Хо-Ре-Ка, селско стопанство, фармацевтична и медицинска промишлености, професионални фирми за почистване и др.

Какво прави нашите продукти специални и много по-надеждни от останалите? Всички те са произведени от специални материали, позволяващи работата с тях при наличие на неблагоприятни условия: високи или ниски температури, влага, корозивни почистващи препарати, корозивни химикали, редовна интензивна употреба и др.

Предлагаме богат набор от: четки за под, четки за повърхности и работно оборудване, голямо разнообразие от метли, дръжки, телескопични дръжки, кофи и капаци, гребла ( регли ) за вода и конденз, четки за високи температури, шпатули и скрапери, лопатки, закачалки и др. Предлагаме още продукти за проточно захранване с вода, продукти допълнително подсилени с еластична смола и металооткриваеми продукти. Всички наши продукти са висококачествени и на достъпни цени.

Ние от „Албис“ ЕООД ще Ви помогнем да изберете най-подходящите средства за хигиена съобразени с Вашите нужди и ще Ви консултираме за тяхната правилна употреба в съответния сектор. След като Ви запознаем с нашите продукти, можете да разчитате на нас за бързи и редовни доставки до всяка точка на страната.

Разгледайте други предложения

Експресна Доставка

Ние гарантираме бързи и редовни доставки до всеки клиент и до всяка точка на страната.
l

Професионални Консултации

Персонализирани консултации с клиента и съдействие за избора на най-подходящата за неговата дейност концепция за хигиена.

Сигурно Партньорство

Професионално и дълготрайно партньорство за всички наши клиенти.
0879 88 88 25

гр. Варна

office@albis.bg

Всеки ден от
09:00 - 18:00 ч.

доставки в цялата страна
Начало

Вход за потребители

За Нас

Контакти

Дезинфектанти и биоциди

Почистващи дезинфекционни препарати

Автокозметика

Водообработка

Специални препарати

Четки и средства за хигиена

Лични предпазни средства

Помпи за варели и туби

Професионални ножове

Метални ръкавици и ризници

Хартиени консумативи, сапуни и диспенсъри

Откриваеми продукти

Продукти за дома

Професионални устройства за хигиена

Препарати за автоклави

©2023 Албис ЕООД. Всички права запазени.